Veel gezochte termen

Psychosenet blog

66 dagen zwanger – kies voor je droom

66 dagen zwanger, een blog over je eigen keuze maken.

M. schrijft een mooie blog over haar zwangerschap. Ze schrijft “66 dagen… 66 dagen zwanger!!! En mijn lieve spruitje zit er nog steeds in. Ik ben door het meest kwetsbare deel heen”.

En heb nog steeds het volle vertrouwen in mijn lichaam dat deze dit kan: Een zieltje tot mens laten worden. En misschien wordt het wel een meerling wie weet. Alleen om die reden zou ik een echo willen doen. Verder eigenlijk niet en vertrouw ik op mijn lichaam dat ik prachtige mooie wezentjes kan afleveren.

Ik ben wel bang geworden van de macht die zorgverleners hebben

Natuurlijk en gelukkig maakt niet elke zorgverlener misbruik van die machtspositie, maar toch… En tuurlijk heb ik last van stemmingswisseling. Mijn lichaam en hersenen zijn super gevoelig daarvoor, dat herken ik van mijn eerdere zwangerschap, maar zowiezo is mijn hersenstofwisseling gevoelig voor dat met mijn ADHD brein.

De vader heeft ook een ADHD brein en dat we daarmee een kindje krijgen met hetzelfde brein, dat is. En ik ben trots dat ik de drager en voeder mag zijn van dit wondertje. En dat wij sterke DNA hebben de vader en ik dat is maar weer gebleken.

Herinnering:

Ze vraagt: “Wat zou je diepste wens zijn?

Ik ben aan het chatten met iemand van PsychoseNet. Mijn lieve zoon van 11 mag ik nog steeds niet zien en dat is gekmakend.

Ik antwoord voorzichtig: Weer zwanger worden.
Ze vraagt: Wat houdt je tegen?
Ik: Euh… Nou 100.000 redenen.

Zij: Redenen of meningen van andere?
Ik: Nou ja, meer het laatste idd. En daarbij ik gun mijn kind een lieve vader, die mij en mijn kind zichzelf laten zijn en die zijn moeilijk te vinden.

Zij: Dat kan ik mij voorstellen en als je nu is vrijuit zou mogen dromen en wensen?
Ik: Dan zou dat mij allergrootste droom zijn.

Heden:

Ik ben haar daar dankbaar voor dat ondanks alle meningen van andere en ook wel eens mijn eigen zelfstigma dat ik daar door heen heb geprikt en mijn droom heb gevolgd. Zwanger van de allerliefste vader die er is!!

Ik had haar beloofd dat ik er over zou bloggen wanneer deze droom zou uitkomen. En aangezien ik een mens ben die veel moeite doet om mijn beloftes na te komen. Bij deze.

Dank je wel lieve mensen van PsychoseNet.


M. (pseudoniem) is gastblogger voor PsychoseNet. Ze werd goed geholpen door de chatters van PsychoseNet.

Meer lezen over zwanger worden?

Wil je ook met ons chatten over een bepaald onderwerp?

Je bent welkom. Het PsychoseNet chatteam zit voor je klaar!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *