Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Freya Spillemaeckers bestrijdt innerlijke demonen en zoekt in de liefde richting een diepgaande transformatie: A Nightmare Called Adolescence

Auteur:

Freya Spillemaeckers

Uitgever:

Boekscout

Verschijningsdatum:

14 juni 2024

A Nightmare Called Adolescence – Freya Spillemaeckers

Begin aan een reis door dit intieme dagboek genaamd A Nightmare Called Adolescence van Freya Spillemaeckers, waarin een veerkrachtige ziel de hoogte- en dieptepunten van het leven doorkruist.

Elke notitie onthult een fragment van de essentie van auteur Freya Spillemaeckers. Freya is webredacteur en e-expert bij Psychosenet.be. Ze vertelt in haar boek over de stralende beginselen van de liefde tot de schaduwen van voorbij trauma’s. Ze verdiept zich in thema’s zoals mentale gezondheid, relaties en het delicate evenwicht tussen hart en geest met ongefilterde authenticiteit.

Een diepgaande transformatie

Terwijl de auteur pestkoppen confronteert, innerlijke demonen bestrijdt en troost zoekt in de liefde, ontvouwt zich een diepgaande transformatie. Het dagboek wordt een toevluchtsoord – een plek van kwetsbaarheid waar littekens zichtbaar worden en kracht wordt gevonden in tegenspoed.

‘A Nightmare Called Adolescence’ nodigt lezers uit om na te denken over hun eigen reis. Van de worstelingen van de jeugd tot de complexiteit van volwassen relaties, dit dagboek vangt de onverwoestbare geest van de mensheid.

Bereid je voor om geraakt en geïnspireerd te worden, herinnerd aan het feit dat veerkracht altijd te vinden is, zelfs in de donkerste momenten.

Verder lezen over trauma en worstelingen?

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Verder lezen over goede zorg en GGZ?

Onderstaande boeken zijn geschreven door hoogleraar Jim van Os. In deze eerlijke boeken lees je meer over psychose, trauma, de nieuwe GGZ, herstel en veel meer.