Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Is het normaal als je uitgescholden wordt? Of klappen krijgt? In Dit is een verschrikkelijk boek van Anton Horeweg lees je wat ‘normaal’ is.

Auteur:

Anton Horeweg

Uitgever:

Uitgeverij Pica

Verschijningsdatum:

september 2020

Dit is een verschrikkelijk boek met een gouden boodschap – Anton Horeweg

Dit is een verschrikkelijk boek met een gouden boodschap dat Anton Horeweg schreef is een serieus boek. Het is ook een belangrijk boek. Durf jij het te lezen? Veel kinderen maken iets ergs mee, zonder dat ze dat doorhebben. Dat komt omdat ze niet weten wat ‘normaal’ is.

Ja, ze weten heus wel dat je niet keihard moet boeren door de klas. Of dat het niet normaal is om in de winter in je zwembroek naar school te gaan. Maar is het normaal als je thuis of op school uitgescholden wordt? Of klappen krijgt?

In dit boek lees je wat er kan gebeuren als je iets ergs meemaakt of als je het thuis niet altijd fijn hebt

Meester Anton vertelt hoe je je kunt voelen, met wie je daarover kunt praten, en vooral: dat het niet jouw schuld is! Voor kinderen vanaf 10 jaar.


Anton Horeweg, leerkracht, gedragsspecialist (M SEN). Auteur van o.a. Gedragsproblemen in de klas in het basisonderwijs en Gedragsproblemen in de klas in het voortgezet onderwijs, onderwijsboeken die op een groot aantal Nederlandse en Vlaamse opleidingen inmiddels verplichte literatuur zijn.

Meer lezen?