Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Auteur:

May-May Meijer

Een ongeluk in mijn hoofd – May-May Meijer 

Geheim agente met psychose. ‘Ik heb het idee dat ik vroeger aan de bovenkant van de maatschappij stond. Een lieve man, een kind, een goede baan, veel vrienden, bestuurswerk, vrijwilligerswerk. En nu sta ik in één keer aan de onderkant van de maatschappij.’ 

De onderkant, ofwel de kant van de psychiatrische patiënten – dat is waar Yasmin Vermeer terecht gekomen is nu ze de diagnose schizofrenie gekregen heeft.

Zij was een 35-jarige hoogopgeleide succesvolle vrouw en moeder in het Gooi

Drie jaar later is zij door de ziekte alle zekerheden kwijt: het lukt haar niet meer het werk te doen dat zij voorheen deed; haar man wil scheiden omdat hij niet met de situatie overweg kan; als moeder speelt zij nog slechts een bijrol; ze moet verhuizen. Verder heeft ze last van bijwerkingen van de medicatie, waaronder een groot gebrek aan energie.

2019 – Bericht van de redactie: Dit boek is niet meer verkrijgbaar. De vervolgversie van dit boek is: ‘Missie Wereldvrede’.


May-May Meijer is oprichter van vredesorganisatie Peace SOS en ervaringsdeskundige bij het UMC Utrecht. Ze schreef onder andere de boeken ‘Hier ben ik‘ en ‘Missie Wereldvrede.’ May-May heeft ook een website: www.may-maymeijer.nl .

May-May schrijft regelmatig blogs voor PsychoseNet. Een overzicht van de blos die ze voor PsychoseNet schreef is hier te vinden.

Enkele blogs van May-May: