Veel gezochte termen

Psychosenet auteur

May-May Meijer

May-May Meijer is oprichter van vredesorganisatie Peace SOS. Ze schreef onder andere de boeken ‘Hier ben ik‘ en ‘Missie Wereldvrede.’

Meer blogs lezen van May-May?

 • Je vindt via deze link een overzicht van haar blogs.
 • May-May heeft ook een website.

Meer lezen over psychose en herstel?

May-May Meijer


Reacties

2 reacties op “Geniet van kleine dingen – gedicht van May-May”

 1. Peter Pijls

  Bedankt voor deze serie blogs May-May. Ik volgde ze op de voet, om redenen die je zult begrijpen. Als collega-bevoorrechte heb ik een vraag aan je: hoe verhoud jij je tot het vraagstuk afstand/nabijheid? Dat is al een leven lang een issue voor me. Dan: de optelsom van je laatste serie blogs lijkt me ook een lofzang op de zelfgekozen afzondering; het Verneinen van het dogma dat we verplichte fysieke verbinding moeten combineren met een altoos brandend wierooksstaafje?
  Groeten,
  Peter Pijls

  1. May-May

   Ha Peter,
   Jij ook bedankt! Wat bedoel je precies met afstand-nabijheid? Meedraaien in de maatschappij bedoel je? Ik doe soms mee in de maatschappij, ik zorg voor mijn zoon (co-ouderschap), werk bij Seats2Meet, en ben ook regelmatig in de natuur. Daar voel ik me fijn. Ook ga ik soms naar de kerk. Ik voel me psychosegevoelig en spiritueel. Ik brand geen wierook, maar als iemand dat wel doet vind ik dat prima. Ik probeer trouw te zijn aan het uitdragen van God’s boodschap. Heb Liefde voor alles dat Leeft. Op mijn manier – en met hulp van Christus – probeer ik de wereld wakker te schudden.
   Groeten,
   May-May

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *