Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Boek - Onzichtbare wonden, Kay Douglas

Auteur:

Kay Douglas

Uitgever:

AnkhHermes

Verschijningsdatum:

4 november 2022

Onzichtbare wonden – Kay Douglas

Kay Douglas, zelf ervaringsdeskundige en psychotherapeut, helpt je met haar boek Onzichtbare wonden stap voor stap op weg om je uit relatieverstrikkingen te bevrijden. Ze begon met het schrijven van haar eigen verhaal, maar breidde dit al snel uit met de ervaringsverhalen van vele andere dappere vrouwen.

Wie in een ongelukkige, destructieve relatie zit, ziet dit zelf niet altijd en staat vaak alleen. Of het nu gaat om een verbaal overweldigende of fysiek gewelddadige partner, overmatige controle of emotioneel misbruik, dit boek kan je helpen je leven terug te winnen en te herstellen van de impact op je (mentale) gezondheid.

De verhalen verschillen, maar de patronen, machtsdynamiek en controle komen overeen

Wanneer je jezelf hierin herkent, kan dit boek een behulpzame gids zijn bij het jezelf bevrijden uit de verstrikkingen waarin je je bevindt. Met handige checklists, tips, herkenbare verhalen en duidelijke aanwijzingen voor vrienden en professionals voor hoe zij met jou hierin kunnen steunen.

Review

“Het boek zegt niet wat je moet doen, maar je zult zelf heel veel herkenning zien. Ook omdat wij als mens ons soms schamen om het met anderen hierover te hebben, is dit boek een aanrader. Je zult je gehoord en begrepen voelen, juist door de verhalen van de anderen in dit boek.” –  een recensie op de site van de uitgever


Kay Douglas is psychotherapeut en auteur, ze put uit 30 jaar ervaring in het werken met misbruik en traumaverwerking, en uit haar eigen persoonlijke ervaring met narcistisch partnermisbruik.

Meer lezen?

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Wil je PsychoseNet steunen?

Wordt donateur en help ons om mooie projecten te realiseren.