Main content

Marijn vertelt over een ontremde dag op de Wallen. “Binnen de psychiatrie is praten over seks een taboe. Ik vind het van de gekke dat dit geen vast gespreksonderwerp is binnen de psychiatrie.”

Begin 2012 was ik seksueel ontremd. Ik heb in deze periode 35.000,- euro uitgegeven op de Wallen. Niet echt normaal gedrag, maar ik kon er niets aan doen. Ik heb wel genoten. Dat wel.

Hoe ziet zo’n ontremd dagje eruit? Nou zo:

’s Middags, zo rond een uur of vier, pak ik de taxi naar ‘De Wallen’

Met 20 ingepakte flessen sterke drank -voor de lapdance-danseressen in club ‘De Vie’- waar ik zoveel respect voor heb en zoveel lol mee heb gehad. (Ze krijgen zoveel onrespectvolle idioten in de stripteasetent, da’s echt niet normaal, althans da’s mijn mening…) Gewoon om de meiden te verwennen. Als kinderen zo blij waren ze. Zo verrast. Vier lapdansjes en dan… Even gek doen: Tien flessen champagne (2500,- euro) op de bar en samen een feestje bouwen. Is gelukt!

’s Avonds? Hapje eten en dan naar de seksshows

Even rustig bijkomen in de ‘Cassa Rosso’. Hierna even een persoonlijke peepshow… Even genieten van een ‘speeltjesshow’. Dan even langs bij Angela (engeltje?) en Victoria (overwinning?) en gewoon even twee keer ons ding doen. Samen lachen, drankje, massage en de rest…

En dan nog even terug naar ‘De Vie’, om om 22.00 uur thuis te komen en ‘Esmeralda’ te ‘bestellen’. (Ik zou liever het woord ‘uitnodigen’ gebruiken, maar wie ben ik?) Essie is een schatje… Samen een vol uur genieten en dan een rustig muziekje op. Tijd om te gaan slapen.

Dit was mijn leven tijdens een ontremde dag…

C’est la vie? (Ik had trouwens een acht voor de boekbespreking op de middelbare school…) Het was mijn leven, 35.000,- euro lang. Twee maanden in totaal! Het was een beetje gek, maar wel lekker!

Binnen de psychiatrie is praten over seks een taboe

Medicatie maakt (vaak) impotent. Mensen zoals ik kunnen ook seksueel ontremmen. Ook dat is niet ‘normaal’. Ik vind het van de gekke dat dit geen vast gespreksonderwerp is binnen de psychiatrie. Daarom heb ik het boek ‘Alleen met hoeren geschreven‘.

En het grootste compliment? De dames van plezier en de dames in de stripteasetent vinden het een prachtig boekje. Heel herkenbaar en met liefde geschreven.


Marijn heeft gewerkt als planloog. Hij is daarnaast een aquariumliefhebber: Marijn maakt video’s over zijn aquaria, welke te vinden zijn op het Youtube-kanaal ‘Takeway Aquarium’. Daarnaast beheert Marijn de Facebookgroep ‘Aquarium’.

Marijn zijn boek ‘Alleen met Hoeren!’ -met 25 columns- is hier gratis te downloaden.

Meer informatie:

 

 • Deel deze pagina:

Reacties:

 1. Ik heb je boek niet gelezen. Je blog gaf me een goed beeld van je twee maanden op de Wallen.

  Je hebt het beste gewild voor jezelf, wilde rekening houden met de dames op de Wallen, hen
  verwennen wat je lukte. Al je geld er doorheen gejaagd, ongeremd. Voor jezelf, voor de dames.
  Een mooie herinnering waar je nu mss nog wel naar lijkt te hunkeren, maar ver weg weg lijkt te zijn.
  Financieel, maar ook (im)potientioneel is het gaan naar de Wallen een optie.

  Ontremd, geen behoefte. Maak je seksuele ontremmen bespreekbaar. Het is vanuit vele psychiaters geen actueel onderwerp om te bespreken.
  Dus maak jij het bespreekbaar, maak het actueel. Psyciathers zijn er voor jw om dat serieus te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *