Veel gezochte termen

Psychosenet blog

De isoleer wint niet van mij – gedicht

Blanco11 zit al een hele tijd in de GGZ. Hij schrijft over wat hij meegemaakte. Dit gedicht heet Isoleren: De isoleer wint niet van mij.

De isoleer wint niet van mij. Blanco11 zit al een hele tijd in de GGZ. Hij woont al sinds zijn 16e in verschillende (gesloten) zorginstanties. Vanwege zijn psychische problematiek. “Dat heeft ongelofelijk veel invloed op me gehad. ’s nachts ben ik vaak terug in de isoleer. Lang elke nacht, maar sinds ik dicht neemt dat steeds meer af”.

“Ik dicht en schrijf over de dingen die ik heb meegemaakt. Of simpelweg over wat ik voel. Het lijkt me prachtig als mijn gedichten andere mensen kunnen raken. Of dat ze zichzelf er kunnen herkennen”.

Isoleren

Voor de zoveelste keer

Ik zit er weer

Een matras en vier muren

Ben ik dan zo stout?

Ze zien mij als een gevaar maar hebben ze het dan fout?

Ik zit al dagen in de isoleer

Maar denkt men echt dat ik van de ISO leer?

“De isoleer wint niet van mij, ik laat het los”.


Blanco11 (pseudoniem) is 18 jaar. Hij dicht en schrijft over de dingen die hij heeft meegemaakt. Hij heeft nog veel plannen voor het leven: Reizen, Studeren. Zijn droom is het te maken in de kunst: Literatuur, Poëzie, Schilderwerken en zijn eigen kledingmerk dat hij al aan het voorbereiden is.

Meer gedichten lezen? 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *