Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Muziekfestival A New Tattoo – doorleven na zelfdoding

Op 27 januari 2024 vindt het muziekfestival A New Tattoo plaats. Dit festival is een eerbetoon aan iedereen die een geliefde verloor.

Op zaterdagavond 27 januari 2024 wordt in het Patronaat te Haarlem het muziekfestival A New Tattoo georganiseerd. Dit festival is een eerbetoon aan iedereen die geliefden heeft verloren.

Voor Jonna

Initiatiefnemer Michael Milo schreef de song A New Tattoo voor en over Jonna, zijn dochter die in 2020 op 16-jarige leeftijd haar leven beëindigde. Tijdens het festival wordt de single A New Tattoo gepresenteerd en zijn er optredens van o.a. Henk Koorn (Hallo Venray), King Me Ltd., Fanfare van de Eerste Liefdesnacht, Templo Diez, Lisa Brakband en Kikid Theater.

Initiatiefnemer Michael Milo:

“Het is een verhaal van velen. Met het festival en de song willen we troosten, helen en mensen verbinden in liefde. We willen laten zien dat er wel degelijk leven is na zelfdoding.

Mijn eerdere ervaring met een muzikale avond rond dit onderwerp gaf mij de inspiratie tot het schrijven van A New Tattoo en het organiseren van dit festival. Wij willen dit vaker gaan doen en er ook mee bereiken dat mensen elkaar vinden, om zo gedachten en ervaringen rond zelfdoding te kunnen delen. Onder het motto ‘Voel je vrij!’ willen we het taboe dat er nog steeds is proberen te doorbreken.”

Muziekfestival A New Tattoo?

Kom je ook?

  • De kaartverkoop verloopt via het Patronaat.
  • Tickets kosten € 7,50.
  • Het festival start om 19.30 en eindigt om ca. 22.30uur.
  • Er zijn maximaal 350 gasten welkom.

Met de opbrengst van de kaartverkoop en de single wordt A New Tattoo mede gefinancierd. Als er geld overblijft is dat beschikbaar voor de volgende projecten van A New Tattoo.

De song A New Tattoo

Deze is onder andere te beluisteren via Spotify:

Deze bijzondere song komt in januari 2014 ook als vinylsingle uit.

‘A New Tattoo’ is blijvend

Als herinnering aan zijn dochter heeft Michael Milo haar tattoo, een bloemetje, overgenomen op zijn arm.

Michael Milo:

“Het is een blijvende herinnering en een tattoo heeft daarom ook iets symbolisch. Een tattoo heb je normaal gesproken voor het leven en het verdriet, het gemis blijft altijd bij je. Permanent.

Vandaar ook onze wens om A New Tattoo een steeds terugkerend evenement te maken, waaraan iedereen die daar maar zin in heeft een bijdrage kan leveren. Dat kan wat mij betreft al tijdens de eerste editie op zaterdag 27 januari aanstaande.”

Neem een kijkje op de website van Michael Milo!

Voor meer informatie over de song en het festival heeft Michael Milo deze website opgericht.

Dit initiatief wordt ondersteund door bekende organisaties

Het muziekfestival A New Tattoo wordt breed ondersteund, onder andere door De Nieuwe ggz, de Kift, MIND, 113, PsychoseNet, KiKid, het UMC Utrecht, oriNoaber Foundation, Fred Foundation, Caredate, Agora en Aurora.

Meer lezen over zelfmoord van naasten?

Denk je aan zelfmoord?

Denk je aan zelfmoord? Bel of chat met 113 Zelfmoordpreventie.
Dat kan 24 uur per dag. Bel 113 of ga naar www.113.nl.

Wil je PsychoseNet steunen?

Wordt donateur en help ons om mooie projecten te realiseren.