Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Heb je ze al gezien? De nieuwe onderwerpen van PsychoseNet

Ken je de PsychoseNet onderwerpen al? - Nieuw thema PsychoseNet

Ken jij de onderwerpen van PsychoseNet al? Op PsychoseNet worden dagelijks nieuwe artikelen geplaatst over verschillende onderwerpen. Alle artikelen hebben met een link met psychische kwetsbaarheid.

Het tweede deel van de algehele vernieuwing van PsychoseNet is vandaag (op 20-01-2022) live gegaan.

Deze vernieuwing bestaat uit 9 nieuwe verzamelpagina’s met de PsychoseNet onderwerpen

Vanaf heden kun je per onderwerp alle informatie overzichtelijk op één pagina bekijken.

Op deze nieuwe pagina vind je een overzicht met de 9 nieuwe PsychoseNet onderwerpen. Je vindt op deze pagina 9 nieuwe grijze blokken (die je ook in onderstaande afbeelding ziet). Ieder blok staat voor een PsychoseNet onderwerp. De onderwerpen zijn overzichtelijk weergegeven en ze zijn eenvoudig aan te klikken.

Door te klikken op een onderwerp kom je op een verzamelpagina waar je allerhandige nuttige informatie over het gekozen onderwerp vindt

De informatie die je er vindt is geschreven door Jim van Os en Ralph Kupka. Je vindt er per onderwerp niet alleen mooie herstelverhalen, je vindt er ook nieuws, de nieuwste blogs en diverse andere artikelen over het gekozen onderwerp. Ook tref je er een overzicht van de vragen die over het betreffende onderwerp gesteld zijn via het eSpreekuur van PsychoseNet.

De nieuwe onderwerp-pagina’s zijn niet alleen heel handig in gebruik, maar vooral zijn ze een waardevolle, nieuwe overzichtelijke toevoeging aan PsychoseNet. De redactie is er blij mee!