Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Omgaan met coronastress – zelfhulpmodule Therapieland

omgaan met coronastress

Therapieland, een aanbieder van innovatieve e-Health oplossingen, heeft een tweetal nieuwe online modules ontwikkeld die aansluiten bij de huidige situatie rondom het coronavirus. Deze modules (‘Omgaan met coronastress’ en ‘Thuiswerken’) zijn gratis ter beschikking gesteld voor iedereen die er interesse in heeft.

Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Mensen vragen zich af hoe lang dit nog gaat duren. Ze maken zich zorgen om de gezondheid van zichzelf of van een naaste. Maar ook over de toekomst, bijvoorbeeld over hoe het verder moet met hun baan, of een vakantie nog door kan gaan of over wat voor invloed dit heeft op de economie. De huidige situatie is nieuw terrein voor iedereen en dat betekent dat veel mensen zoekende zijn in hoe ze het beste op de nieuwe situatie kunnen reageren.

In dit programma krijg je concrete tools die je helpen in het omgaan met de lastige gedachten en gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee kunt worstelen. Ook kunnen de tools je helpen om klachten die je nog niet ervaart te voorkomen. Ze kunnen een bijdrage leveren om tot rust te komen en juist meer aandacht te schenken aan de dingen die belangrijk voor je zijn.

Bekijk het programma op de site van Therapieland


Bron: Therapieland.nl

Bekijk ook: