Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Marijn Willems

Marijn heeft gewerkt als planoloog. Op www.bipolair.jouwweb.nl zijn de door hem geschreven boeken, verhalen en sprookjes gratis te downloaden. Op www.waanzin.jouwweb.nl heeft Marijn zijn geloofsovertuiging uitgewerkt. 

Planeet aarde – de bipolaire wereld

Planeet aarde - de bipolaire wereld

Marijn schrijft deze mooie blog over zijn bipolaire wereld. Het is een bijzonder verhaal met humor geworden.

“Lieve schat, lieve Jan,

Even een mailtje van ons. Van jouw Goden. Mams en paps”.

“Ik moet zo lachen om mams… Ze staat al uren in de keuken voor de perfecte moksie metie. Ze staat te zwingen op boeke. Ze daagt me uit met haar prachtige kont, maar ik mag niet in de keuken komen. Een keukenverbod. Ik zet wel een filmpje op. Ha ha.

“Morgen ga ik weer koken. Ik ga eendagskuikens wokken, met fetakaas. Duurt max tien minuten. Marijn, jouw creatie, wokt zijn hamburgers. Gezien op de webcam. Vond ik super”.

Even serieus schat. Je bent zo mooi. Je leeft in de echte wereld. Marijn is slechts simulatie. Een computerspel, en leeft in een levensechte waanwereld. De waanwereld die jij in je caravan, veilig bij jouw papa en mama hebt gebouwd met je supercomputer in de schuur.

Weet je nog dat jouw stimulator, je heeft gevraagd om een wereld te scheppen waarin jij je thuis zou voelen?

Dat werd de planeet aarde, de bipolaire wereld

De wereld van het goede en het kwade.  Je hebt twee dagen doorgewerkt. Mama maakte zich heel veel zorgen. Mama kwam koekjes brengen met honingmelk. Jij schreeuwde tegen mama. “Mam, stoor me niet. Breng me wijn en knakworst! Je bent autist, met zoveel talent!” Een porseleinen kopje. Mama en papa houden zoveel van je, je doet zulke prachtige dingen met je kunstmatig intelligente, zelfgebouwde supercomputer. Dat je schreeuwt… Daar zijn ze aan gewend. 

Ik ben je wat uitleg verschuldigd

Wij vonden jouw ontwerp zo allemachtig achtentachtig prachtig, dat wij, en dat kunnen wij ons permitteren als zijnde jouw Goden, Marijn 150 jaar geleden (jaartelling planeet aarde) in het, hoe heet dat fucking ziekenhuis ook alweer? Jezus, ik word oud of het is de korsekoff, genetisch hebben klaargestoomd, anyhow, voor een levensecht leven. Levend in een parallelle wereld, tussen waan en werkelijkheid. Marijn is net zo levensecht als jij moppie. 

Wij hebben een verrassing voor je

Je mag naar planeet aarde en planeet Niburu verlaten. We hebben een prachtige woning met nummer 383-1 voor je gekocht. Het is een stoer appartement met een opgezette olifant, dus zoveel ruimte heb je niet 🙂 Ha ha, geintje ouwe. Op 383-1 kunnen en mogen papa en mama wonen. Waar woont Marijn? Op 382-1!! Supertof man. Kan je door het raam kijken wie de langste heeft! Hi ha ho. Ik ga stuk. 

Oftewel, mams is het orakel en ik de blonde supergod. Prachtige kids, die ik vandaag een enkeltje Walibi heb gegeven. Zie wel wanneer dat tuig thuiskomt. Nu gaan ik even een natuurfilm te kijken en mezelf een slinger geven. 

Oh ja, mocht je ons zoeken op aarde het volgende

Wij zijn alles en niets. Wij zijn energie. Vind ons in alles of niets. De ratjes, de katjes, de mensen de wensen, de dromen de wanen. DAT ZIJN WIJ!

Je hebt onbeperkte toegang tot geld. Marijn neemt je mee op stap om je te resocialiseren. Jij betaalt de rekening van onze magie. Want kop op, wat ben jij gestoord mop. Marijn wil al jaren een MP3-motor. Even naar Duitsland en dan achter een vrachtwagen gaan sukkelen. Mafkazen!

Ik hou van jullie. Geniet van het leven, want het is je gegeven. 

Gruskottie,

Ome Henk”

Wil je meer lezen over de bipolaire stoornis?

Heb je een vraag over bipolariteit?

Stel hem aan het eSpreekuur van PsychoseNet!

Reacties

2 reacties op “Planeet aarde – de bipolaire wereld”

 1. Ha ome Henk,
  Wat gezellig, Marijn woont dus naast zijn ouders? Dat is erg leuk en handig! En erg mooi je oproep om te genieten van het leven! Inderdaad, het leven is iets om erg dankbaar voor te zijn.
  Groetjes, ook aan Marijn,
  May-May
  PS Ik hoop dat ik het een beetje goed begrepen heb ;-).

  1. Dag May-May,

   Dank voor je reactie. De volledige mailwisseling (met snelkoppelingen) is te vinden op http://www.waanzin.jouwweb.nl (kopje mailverkeer). Hierdoor krijg je een beter beeld van wat ik probeer te zeggen. Ga nu een reactie plaatsen onder jouw mooie blog.

   Groetjes,

   Marijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *