Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Marco de Winter

Marco de Winter (4 januari 1981, geboren te Terneuzen) leeft ondertussen al bijna 8 jaar op een woonlocatie van Zeeuws Gronden! Vroeger dacht hij: dat is niets dat dagbesteding. Nu is hij allround kunstenaar! Dat hij deze mogelijkheid heeft gekregen vindt hij fantastisch!

Stemmen horen is complex

Stemmen horen is complex - Marco de Winter

Stemmen horen is complex. Deze complexheid van ‘zo denken en beleven’ is een geheel andere realiteit dan die van een gewoon mens dat geen stemmen hoort. Er zijn weinig discussies die blijk geven dat je telepathie bestaat maar dat is in feite onze beleving van de werkelijkheid.

Deze blog is een vervolg op de blog Stemmen horen

Mede dat hallucinaties van visioenen blijk geven van zaken die er niet zijn en vaak wel geëigend worden, betekent dit dat wij deze hallucinaties wel kunnen horen en daarmee hetzelfde als zien! Dus niet alleen stemmen maar ook de wanen en paranoïde gedachten en dus ook de visioenen.

Ik denk eigenlijk overal iets achter!

Hierin kun je mede verklaren dat een stoornis schizofrenie met stemmen horen werkelijk in je hoofd afspeelt. En dat is ook zo. Dit lijkt erg moeilijk om mee om te gaan als je realiteit anders is.

Dat stemmen diep graven in je geest, en echte obstakels zijn in je geest, het geeft blijkbaar aan dat er hoogstwaarschijnlijk, op al die momenten, iemand moet luisteren. Dat betekent een soort groot netwerk dat ik het 5G netwerk noem of het magnetische veld. Hierin kan iedereen zich vinden. Het kan volgens mij niet dat er op lange afstand iemand constant je gedachten kan lezen, bijhoudt en nog eens alsmaar geconcentreerd op jou is!

Daarbij stemmen maakt en nog eens beelden in je hoofd zet ook

Dat wanneer jij om de bocht met je auto of op de fiets al weten dat jij eraan komt, is echt pure waanzin. Dat is wel iets heel frappants. Dat is onmogelijk. Dan moeten ze weten dat jij er net aankomt via een walkietalkie of met gsm’s.

Het is een gebeurtenis die jou op dit moment laat weten dat je in een visioen zit, of in een stemmen regen, of weet ik veel wat allemaal.

Wanneer ik zelf een visioen heb?

Bijvoorbeeld een groep van twee motorcrossers van een motorclub in mijn keuken staan te praten tegen mij en zij er niet echt staan, gebeurd dit toch in de kwaliteit van je geest? Eerlijk waar.

Daarom moet je begrijpen dat je fantasie en je eigen cognities een bepaald IQ hebben dat vaak bij mensen met schizofrenie een hoge coëfficiënt is in onze creativiteit. Namelijk de kwaliteit van een schizofreen die cognitief last heeft van stemmen tijdens de gedachten en patronen die ik ook beleef. Daarom is de mens te snel afgeleid. Namelijk aan het werk is of zaken aan het regelen is. En niet jou de hele dag bezigen.

Ik denk dat een mens te snel is afgeleid

Wat mij helpt is de cognitie. Of dat ik kijk naar mijn broer die succesvol is. Betekent niet dat wij een minder leven hebben!

Fotocerdits: Zierikzee door Carolien

Meer lezen over stemmen horen?

Heb je een vraag over stemmen horen?

De PsychoseNet experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Een goed boek lezen?

Deze boeken schreef Jim van Os:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *