Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Boek - Je weg in de wereld, Julia Cameron

Auteur:

Julia Cameron

Uitgever:

Lev.

Verschijningsdatum:

6 september 2023

Je weg in de wereld – Julia Cameron

In het vervolg op haar internationale bestseller The Artist’s Way presenteert Julia Cameron de volgende stap in het ontdekken en herstellen van je creatieve kant. Hef je creatieve blokkades op en laat je inspireren door Je weg in de wereld.

Dit tweede deel in de fantastische reis naar de ontdekking van ons menselijk potentieel laat zien hoe je de wereld kunt bewandelen met een open hart en een gevoel van verwondering. Vol waardevolle nieuwe strategieën en technieken om door je creatieve blokkades heen te breken, is dit weer een inspirerend werk van de autoriteit op het gebied van creativiteit.

Morning pages: hersenkronkels op papier

Voorganger The Artist’s Way is een internationaal succes. Julia Cameron brengt hierin de methode ‘morning pages’, bedoeld om je creativiteit vrijer te laten stromen en negativiteit los te laten. Elke ochtend schrijf je drie pagina’s vol met alles wat er in je opkomt.

Julia Cameron op Women’s Health.nl:

“Die dagelijkse hersenkronkels die je op papier zet hoeven niet mooi te klinken of taalkundig te kloppen; je kunt het niet fout doen. Het is normaal dat ze onsamenhangend zijn en vol zelfbeklag zitten. Je raakt deze onbewuste negatieve gedachten kwijt door ze op te schrijven. Het is bijna onmogelijk om maandenlang elke ochtend te klagen over een bepaalde situatie zonder er iets aan te doen, je gaat dus als vanzelf oplossingen voor je problemen bedenken. Door elke ochtend te schrijven kom je voorbij die negatieve gedachten.”

“Haar boek The Artist’s Way ontdekte ik in 1996 en heeft mijn leven blijvend veranderd. Door dit boek ben ik weer gaan tekenen en schrijven en hou ik mijn eigen bedrijf met veel plezier draaiende.” – een The Artist Way-trainer

Lees hier alvast een paar pagina’s van Je weg in de wereld


Julia Cameron is auteur van meerdere boeken. Ze heeft jarenlang in Hollywood gewerkt als regisseur, producer en als schrijver van tv- en filmscripts. Zij werkte onder andere voor Martin Scorsese. Ook schreef zij voor de Washington Post, The New York Times en in bladen zoals Vogue en Rolling Stone.

Meer lezen?