Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

In de verhalenbundel Psychose! staan verhalen die John Jongejan in het verleden heeft geschreven, aangevuld met zijn eigen ervaringen.

Auteur:

John Jongejan

Uitgever:

MT uitgeverij

Verschijningsdatum:

01-2021

Psychose! – John Jongejan

John Jongejan heeft in het verleden zelf vaak te kampen gehad met psychoses. In de verhalenbundel Psychose! staan verhalen die John Jongejan in het verleden heeft geschreven, aangevuld met zijn eigen ervaringen.

Hiervoor is hij zelfs ook opgenomen geweest in een psychiatrische kliniek. Nu leeft hij een stabiel leven en is zelfs actief als ervaringsdeskundige bij GGZ Breburg. Hiervoor heeft John een opleiding gevolgd op HBO niveau. Nu helpt hij mensen die deze klachten ondervinden. Hij probeert voor zijn cliënten het leven draaglijker te maken door ze zoveel mogelijk in de normale samenleving te laten participeren.

In deze verhalenbundel staan korte verhalen die John Jongejan in het verleden zelf heeft geschreven

Aangevuld met zijn eigen ervaringen die hij als patiënt en als ervaringsdeskundige heeft opgedaan. Het werd volgens hem de hoogste tijd om deze verhalen te bundelen en uit te geven. Hij hoopt dat de lezers van dit boek meer begrip krijgen voor mensen met een psychische beperking. Voor de mensen die zelf lijden aan psychoses hoopt hij dat deze bundel een stuk herkenning en hoop op betere tijden geeft.


John Jongejan

Meer lezen over psychose?