Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Maak kennis met… Bram-Sieben & de kennismaking met de wetenschap

Gastblogger Bram-Sieben - PsychoseNet

Gastbloggers en redacteuren zijn van onschatbare waarde voor PsychoseNet. De gastbloggers en redacteuren van PsychoseNet delen waardevolle verhalen, ervaringen, worstelingen, passie(s), levensgebeurtenissen en allerhande herstelverhalen met ons en met de wereld. In deze persoonlijke video stelt Bram Sieben zich voor.

De mensen die hun verhalen opschrijven en deze met ons delen zijn belangrijk

Ze laten ons zien dat ze er mogen zijn als mens, dat hun verhalen er mogen zijn. Ten slotte is het immers helemaal niet zo gek om een psychische kwetsbaarheid te hebben. Ze hebben allemaal een psychische kwetsbaarheid of zijn naasten van iemand met een kwetsbaarheid. Ze zijn daar open over.

Persoonlijke video van Bram Sieben:

YouTube player

Bram Sieben schrijft sinds augustus 2020 op PsychoseNet. Hij schrijft interessante maandelijkse blogs die hij met ons deelt. Het vaste thema van zijn blogs is ‘Bram’s kennismaking met de wetenschap’.

Bram: “Mijn blogs hebben als doel om meer bekendheid te geven aan wat er binnen het onderzoeksveld gebeurt rondom psychoses. Er is ook ruimte voor de persoonlijke kanten van de onderzoekers”.

Een selectie blogs die Bram Sieben schreef:

Alle blogs van Bram lezen?

  • Via deze link vind je alle blogs die Bram voor PsychoseNet schreef.

Bram-Sieben is al jaren actief voor patiëntenvereniging Anoiksis en daarnaast als onderzoeksmedewerker betrokken bij de studies Ophelia en HAMLETT.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *