Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Rubriek ‘Wat zou jij doen?’: Mijn man wil niet op vakantie met onze zoon

Wat zou jij doen?

Onze zoon van 19 is opgenomen geweest toen hij psychotisch was. Nu krabbelt hij weer op. Hij is erg gesloten en het is moeilijk contact met hem te hebben. Niet bepaald het zonnetje in huis.

Mijn man wil nu samen met mij maar zonder hem op vakantie. Hij wil bijkomen van een zwaar jaar. Maar ik voel me daar niet goed bij. Ik wil mijn zoon niet buitensluiten én ik ben bang dat er iets met hem gebeurt als we weg zijn. Aan de andere kant moet ik er ook niet aan denken dat hij weer psychotisch wordt als we in het buitenland op een camping staan.

Wanneer weet ik dat ik mijn zoon los kan laten?

Marije Lanting (53), Vlaardingen


Iedere week behandelen we een dilemma van een lezer in ‘Wat zou jij doen?’ Kijk voor het dilemma van deze week op onze Facebookpagina en laat daar of hieronder jouw mening of advies achter. Zo helpen lezers elkaar!

Wil je zelf een vraag vraag voorleggen? Stuur je vraag naar redactie@psychosenet.nl.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Meer over

Naasten

Lees ook