Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Breaking down is waking up – a dialogue about psychosis

Event a dialogue about psychosis

Interdisciplinair stuk door Hanna-Lina Hutzfeldt waarin ze dans, visuals, beeldende kunst en muziek combineert. Hier staat de dialoog over het thema ‘psychose’ centraal.

Er bestaat een prachtig en magisch universum waarin we connectie kunnen maken met alles en iedereen. Dit universum kan overweldigend zijn; zo erg zelfs dat het moeilijk is om hier uit te komen. Verloren in je eigen fantasie, slachtoffer van de magie, angst en machteloosheid, een witte leegte… Langzaam kom je tot besef dat alles nog steeds in essentie met elkaar verbonden is en elk mens zijn eigen werkelijkheid creëert.

Sommige mensen beleven psychotische ervaringen als een belangrijke spirituele boodschap – anderen zien het meer als een symptoom van een aandoening. Met psychoses moet bewust en deskundig omgegaan worden. In deze voorstelling wil Hanna-Lina mensen prikkelen om met hun gevoel te luisteren naar de verhaal.

Nacht van de Kunsten – 20 december 2019 – Tilburg Fontys

Fontys Hogeschool voor de Kunsten
Zwijsenplein 1
Tilburg 5038 TZ

Bekijk ook de website van HannaLina voor meer informatie en deze website voor de locatie en tijdstippen van de voorstelling.

Na de voorstelling is er ruimte voor een nagesprek en uw beleving, ervaring en kennis te delen met mij en anderen.