Veel gezochte termen

Psychosenet podcast

Auteur

PsychoseNet Original Series

Jim van Os is een herstelgerichte psychiater, hoogleraar psychiatrische epidemiologie en Voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht.

Jim van Os werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. Jim is ook familielid van mensen met psychosegevoeligheid.

Volg Jim van Os ook op LinkedInFacebookTwitter, YouTube en Wiki.

Ansgar John over Bipolar Advantage en Bipolar in Order

Podcast Ansgar John Brenninkmeijer en Jim van Os over Bipolar Advantage

Ansgar John Brenninkmeijer is een bekende Nederlandse ondernemer. Hij was te gast bij de podcast van PsychoseNet in het kader van zijn kennis op het gebied van Bipolar Advantage en Bipolar in Order.

Bipolar Advantage en Bipolar in Order zijn een methodieken ontwikkeld door de Amerikaanse ervaringsdeskundige Tom Wootton waarmee mensen met stemmingsgevoeligheid kunnen leren om sterke emoties toe te laten zonder dat het gedrag uit de bocht vliegt.

John heeft de methode over de jaren leren toepassen en en vertelt op open en verfrissend filosofische wijze hoe dat in zijn werk gaat.

Je kunt er meer over lezen op de site van bipolar advantage.

Meer lezen over bipolariteit?

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Verder lezen over goede zorg en GGZ?

Onderstaande boeken zijn geschreven door hoogleraar Jim van Os. In deze eerlijke boeken lees je meer over psychose, trauma, de nieuwe GGZ, herstel en veel meer.