Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Marijn Willems

Marijn heeft gewerkt als planoloog. Op www.bipolair.jouwweb.nl zijn de door hem geschreven boeken, verhalen en sprookjes gratis te downloaden. Op www.waanzin.jouwweb.nl heeft Marijn zijn geloofsovertuiging uitgewerkt. 

Racen over de Wallen – over wietolie en psychose

Racen over de Wallen: Tijdens zijn psychose ontdekt Marijn wietolie. Doordat hij geen maat kan houden belandt hij in benarde situaties.

We kennen Marijn inmiddels als een openhartige blogger. Ook over zijn escapades rondom het overmatig gebruik van wietolie tijdens een psychose geeft hij zichzelf bloot. Racen over de Wallen hoort er ook bij.

Tijdens een van mijn psychoses, ik weet niet meer welke, kwam er een speciale man op mijn pad. We kwamen op straat in contact met elkaar en ik ging even met hem mee naar huis. Ik kwam terecht in een heerlijke puinhoop. Het ging al snel over zijn wietolie, die hij zelf maakte. Ik kreeg voor drie euro (te besteden aan bier) een flesje mee. Uiteraard kreeg ik goede uitleg over hoe de wietolie te gebruiken. Maximaal drie druppeltjes, verspreid over de hele dag. Maar ik kan geen maat houden en had al snel veel te veel wietolie op, en ik werd er lekker overmoedig van. En dat kon ik op dat moment wel gebruiken.

De volgende dag besloot ik dat wietolie voor mij de remedie was om mij te stabiliseren

Daarom betaalde ik de marktprijs (wel zo eerlijk) en had ik voor 300 euro tien flesjes olie. Ik werd door de wietolie wakker geschud. De Wallen moesten leeg en weer teruggegeven aan de Amsterdammer (en bezoekers van onze mooie stad). Ik maakte nog even een naaktfilmpje, voor op Youtube, over mijn piemel. Mijn vrienden hebben het filmpje gezien. Laatst heb ik nog enorm met een vriend hierover kunnen lachen, maar dat terzijde.

Maar terug naar de Wallen

Ik stapte op de scooter en reed richting Wallen. Mijn scooter rijdt keurig 50 km/u, maar rijdend in de stad kun je toch een beetje de kick krijgen van ‘racen’. En ik begon te racen! Op de linkerbaan. Beide benen aan een kant. Dwars door het donkere Westerpark. Op de Wallen ging ik gek! Ik reed op volle toeren over de grachten, waar bijna geen plek was tussen de dronken toeristen. Een gozer wilde me een tik geven, en die heb ik naar de grond getrapt, want ik was ondertussen de soldaat van de Wallen. Schoonvegen, dat was mijn taak. Gelukkig besloot ik dat het na drie rondjes genoeg was geweest. Was ook benieuwd of ik al reacties op mijn naaktfilmpje had.

De volgende ochtend ging ik terug naar de Wallen

Ik kon heerlijk scheuren over een leeg red light district. Maar daar bleef het niet bij. De hele stad was mijn racebaan. Weet u dat scheuren in de parkeerkelder van het paleis van justitie een heerlijke bezigheid is?

Om deze korte blog te eindigen het volgende: gebruik wietolie zoals je wordt voorgeschreven, of gebruik het niet! Er hadden doden en gewonden kunnen vallen!

Meer weten over wietolie?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *