Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Soms bestaan spoken wel!

Blog Soms bestaan spoken wel

Alex heeft een bijzondere gave en werd daarom gevraagd Maria te helpen. Maria heeft een beschermengel, het is haar overleden opa. Deze had onbedoeld het luik naar het hiernamaals bij zijn kleindochter opengezet waardoor er meer entiteiten in het leven van Maria kwamen.

Dit is een verzoek aan alle psychologen en psychiaters. Een vriendelijk en oprechte smeekbede om verder te kijken dan uw studie en kennis reikt. Er is namelijk meer tussen hemel en aarde dan wat uw cognitie meegeeft.

Mag ik u een concreet voorbeeld voorleggen?

Afgelopen week werd ik benaderd door een man uit mijn dorp met het verzoek of ik zijn kleindochter kon helpen. Zij had namelijk last van stemmen in haar hoofd, waarvoor ze bij een psychiater was geweest, die haar had gediagnosticeerd met borderline. Omdat de stemmen in haar hoofd haar aanzette tot zelfmoord had de psychiater antidepressiva voorgeschreven en haar verteld dat de stemmen slechts haar eigen gedachten waren.

Echter, aldus de bezorgde grootvader, zag zijn kleindochter ook overleden personen en de stemmen in haar hoofd waren van boze geesten

Daarom kwam hij met het verzoek of ik een gesprek met zijn oogappeltje wilde voeren. Aldus geschiedde. De kleindochter heet Maria (niet haar echte naam), is zestien lentes jong en een mooie verschijning voor haar leeftijd. Haar uitstraling was bedrukt, bedeesd, wat ontdaan. Ze legde uit dat vier jaar geleden haar andere opa was overleden en zij daardoor zo ontdaan was dat ze tijdens de uitvaartbijeenkomst begon te hyperventileren, ernstig onwel werd en met een ambulance naar het ziekenhuis moest. En wie zat er bij haar in de ziekenauto, benevens de ambulancebroeder? Haar overleden opa!

Iedere dag daarna was haar opa bij haar als beschermengel. Zij zag hem en hij was er voor haar. Later kwam haar (eerder overleden) oma er ook soms bij. Natuurlijk had Maria hier geen last van, want zij had haar opa immers iedere dag bij zich? Het verhaal gaat dat de moeder van Maria op een gegeven dag ziet dat bladzijden van het boek van haar dochter worden omgeslagen, zonder dat Maria dit zelf doet. “Oh, dat is opa, hij wil dat ik verder lees“, was de doodleuke opmerking van dochterlief.

De laatste maanden echter waren er ook andere personen die in haar hoofd dingen begonnen te zeggen

Ze gaven haar opdrachten, maakten ruzie met haar en gaven haar uiteindelijk ook het bevel gaven om uit het leven te stappen. Dit was natuurlijk aanleiding voor mama om naar een centrum voor jeugdpsychiatrie te gaan. Met als professionele diagnose: borderline, onder andere te behandelen met antidepressiva. Tijdens haar uitleg heb ik de zielen van aanwezige overledenen gesommeerd weg te gaan, waardoor het stil werd in haar hoofd. Ze was stom verbaasd dat dit kon, maar nog meer verbaasd dat het ook echt stil was. Ik heb haar toen gevraagd haar verleden grootvader uit te nodigen om bij het gesprek aanwezig te zijn. Toen hij erbij was heb ik Maria gevraagd om een dankwoord uit te spreken naar haar opa met de geruststelling dat zij zijn steun middels aanwezigheid niet meer nodig had.

Van de twee in de kamer aanwezige opa’s bleef er toen maar een over, namelijk de springlevende…

Alhoewel met de beste bedoelingen had de gestorven grootvader het luik naar het hiernamaals bij zijn kleindochter opengezet, waardoor er – naast hemzelf – ook andere entiteiten in het leven van Maria kwamen. Door eerst de ongewenste geesten te gelasten voor altijd te verdwijnen en vervolgens opa voor zijn diensten te bedanken en dus het paranormale energetische luikje te sluiten, werd het stil in het hoofd van Maria. En het bleef stil, tot op de dag van vandaag. Niet natuurlijk, wel bovennatuurlijk.

Hooggeachte medisch specialisten, mag ik u alstublieft middels dit voorbeeld uitnodigen te aanvaarden dat sommige aandoeningen niet zijn wat ze wel lijken?

Ken svp. de grenzen van uw expertise en weet dat er meer is dan uw ogen kunnen zien, uw oren kunnen horen en uw kennis kan verklaren. Het is bekend van baby’s (tot een leeftijd van circa drie jaar) en pubers (tussen de tien en zestien jaar) dat zij een hogere gevoeligheid hebben voor het buitennormale. Vooral adolescente meisjes ondervinden soms hinder van hun hormoonwijzigingen, waardoor ze meer gewaarworden dan wat wij volwassenen ‘normaal’ noemen.

Met Maria gaat het nu weer goed…


Dr. Alex Klein, professor bedrijfskunde, maar met een bijzondere gave…

Meer informatie:

Fotobewerking: Geeske Roorda

Reacties

Eén reactie op “Soms bestaan spoken wel!”

  1. Connie feijen

    Wel interessant om te lezen. Ik heb ook stemmen in mijn hoofd. Het begon toen ik interesse toonde. Waarvoor weet ik niet . Ik zag toen ik naar school fietste bij een kom school een jongen een kind nog praten tegen niemand maar tegen de lucht. Ik dacht laat ik niet discrimineren. Sins dien heb ik last van stemmen. Ik heb nu wat die jonge jongen ook had. Maar de stemmen zijn nooit aardig.
    Ook wordt je er moe van. Het krijgt geen erkenning. En het stopt nooit.
    Wel goed artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *