Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Boek - Alles wat ik niet kan zeggen, Emilie Pine

Auteur:

Emilie Pine

Uitgever:

Nieuw Amsterdam

Verschijningsdatum:

15 oktober 2019

Alles wat ik niet kan zeggen – Emilie Pine

Alles wat ik niet kan zeggen: de internationale sensatie van Emilie Pine over de ervaringen die vrouwen nog altijd verborgen houden: van verslaving, woede, seksueel overschrijdend gedrag en onvruchtbaarheid tot vreugde, sensualiteit en liefde.

Radicaal eerlijk, dapper en onsentimenteel schrijft Emilie Pine over de taboes in een gewoon leven. De meest uiteenlopende vrouwen herkennen zich in haar verhaal en willen het met elkaar delen. Dit verklaart waarom dit debuut vanuit het niets een enorme bestseller werd. Alles wat ik niet kan zeggen is een schitterend boek dat je ontroert en wakker schudt.

Over Alles wat ik niet kan zeggen:

“Emilie Pine, we zijn hetzelfde.” – Gillian Anderson

“Kwetsbare onderwerpen waar andere vrouwen zich in zullen herkennen. Bevrijdend.” – Zin

“Uniek. Een boek dat je aan iedereen wilt geven.” – Irish Times

“Meedogenloos, moedig, absoluut briljant.” – Financial Times

“Wat een moedig boek is dit! Ik heb, zoals de waarschuwing van Anne Enright op het omslag al zei, gehuild tijdens het lezen. Maar ik voelde me ook enorm getroost, en begrepen.” – recensie op bol.com

“Het is bijzonder knap hoe Emilie Pine haarfijn beschrijft hoe zij worstelt en piekert over van alles, zonder een tragisch verhaal te schrijven. Het blijft niet hangen in de intensiteit van de gebeurtenissen, maar de schrijfster kan er afwisselend van dichtbij en van een afstand objectief naar kijken. Ze heeft geen oordeel. Emilie Pine is een moedige vrouw en dit is een zeer moedig en indrukwekkend debuut!”Mirte S. op chicklit.nl


Emilie Pine is professor Modern Drama aan het University College Dublin in Ierland. Voor Alles wat ik niet kan zeggen ontving ze de Irish Book Award voor beste debuut.

Meer lezen?