Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Boek - Mild tuinieren, Brenda Froyen

Auteur:

Brenda Froyen

Uitgever:

Borgerhoff & Lamberigts

Verschijningsdatum:

21-03-2023

Mild tuinieren – Brenda Froyen

In Mild tuinieren vertelt Brenda Froyen wat een tuin en tuinieren voor haar maar misschien ook voor jou en de natuur kan betekenen. Als je niet kijkt door de ogen van de ander, maar met een open blik, naar jezelf, naar de planten die in je tuin komen aanwaaien, naar alles wat er rond je gebeurt, zonder oordeel.

Brenda Froyen vond in haar tuin het wankele evenwicht tussen de wereld verbeteren en daarnaast ook voor zichzelf zorgen.

Misschien doet een tuin wel meer dan alle medicijnen

therapeutische sessies en hulpverleners bij elkaar. Of misschien ook niet. Het is op zijn minst het proberen waard. Op haar unieke, anekdotische en humoristische manier bericht Brenda Froyen in Mild tuinieren over haar mislukkingen en kleine successen in de tuin, over wat ze allemaal te weten kwam in de voor haar tot voor kort onbekende tuinierswereld. Van de geitenwollensokken permacultuur tot buurmannen met piekfijne, groene grasveldjes.

Als je niets weet over tuinieren en jaren planten de dood hebt ingejaagd, dan kan je maar beter mild zijn. Mild tuinieren is een ode aan mild en wild tuinieren.

Brenda Froyen schreef meerdere boeken over haar eigen ervaringen als patiënte in de geestelijke gezondheidszorg.

Meer lezen van Brenda Froyen?


Brenda Froyen is lector Nederlands aan de lerarenopleiding, auteur, trainer en spreker.

Meer lezen?