flag 001
flag 001
flag 001
flag 001
Maak kennis met... Geeske Roorda * PsychoseNet

Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar kwetsbaarheden en over haar eigen herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Maak kennis met… Geeske Roorda

Hoofdredacteur Geeske Roorda - PsychoseNet

Gastbloggers en redacteuren zijn van onschatbare waarde voor PsychoseNet. De gastbloggers en redacteuren van PsychoseNet delen waardevolle verhalen, ervaringen, worstelingen, passie(s), levensgebeurtenissen en allerhande herstelverhalen met ons en met de wereld.

De mensen die hun verhalen opschrijven en deze met ons delen zijn belangrijk

Ze laten ons zien dat ze er mogen zijn als mens, dat hun verhalen er mogen zijn. Ten slotte is het immers helemaal niet zo gek om een psychische kwetsbaarheid te hebben. Ze hebben allemaal een psychische kwetsbaarheid of zijn naasten van iemand met een kwetsbaarheid. Ze zijn daar open over.

In deze persoonlijke video stelt Geeske Roorda zich voor

Geeske Roorda is sinds 2018 actief voor PsychoseNet. Ze startte haar carrière in dat jaar als gastblogger bij PsychoseNet met haar eerste blog genaamd ‘niet mijn gezicht‘.

Geeske schreef inmiddels al meer dan 25 blogs die ze op haar eigen ervaring baseerde.

Naast het bloggen ging Geeske al snel meer doen voor de redactie. Ze startte als vrijwilliger binnen de redactie. Al snel daarna kwam ze als webredacteur in dienst. Sinds twee jaar houdt Geeske -achter de schermen- de redactie draaiend van PsychoseNet en voerde ze diverse verbeteringen door binnen het platform. Ze stuurt het redactieteam aan op dagelijkse basis en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Per 1 maart 2021 is Geeske als zijnde hoofredacteur ook voor de buitenwereld het gezicht van PsychoseNet geworden.

Meer weten over Geeske Roorda?

Naast PsychoseNet is Geeske moeder van twee zonen, heeft een partner. Daarnaast is ze fotograaf & digital artist. Ze werkt graag en veel met PhotoShop. Ze vindt het heerlijk om zo nu en dan -wanneer ze inspiratie heeft- bijzondere sprookjesachtige taferelen van een mooie kwaliteit te maken op basis eigen foto’s en thema’s. Haar werk valt over het algemeen binnen de categorieën ‘Digital art‘ en ‘Magical realism‘ binnen de fotografie.

In het voorjaar van 2020 maakte Geeske drie video’s over haar herstel. Ze besloot drie onderwerpen uit te lichten die ze voor zichzelf belangrijk vindt: dagelijks lekker wandelen, creatief bezig zijn en het omgaan met het (niet) hebben van naasten.

Geeske haar eerste blog ‘Niet mijn gezicht’ verscheen oktober 2017 op PsychoseNet.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *