Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Van de kaart – een bijzonder kaartenpakket

Nieuws -Van de kaart - een bijzonder kaartenpakket
Voor de impactcampagne van de documentaire Blue Monday hebben Babet en anderen het kaartenpakket Van de kaart ontwikkeld, voor en door psychosegevoelige mensen. “We willen het graag verspreiden!”
Het Van de kaart-pakket is bedoeld om de relatie met jezelf, anderen en de wereld om je heen te onderzoeken en te verdiepen. De kaarten draaien om vier verschillende thema’s: persoonlijke ontwikkeling, connectie, levensbeschouwing en creativiteit.

De opdrachten zijn ontwikkeld door Jerry Allon, Sanna Martha, Jeroen Zwaal en Eva Ouwehand. De illustraties zijn gemaakt door Marilou Michels en Merel Michels.

Wil je dit kaartenpakket van Van de kaart ontvangen?

Ben je een herstelacademie?

We willen dit pakket graag verspreiden op herstelacademies en andere plekken waar psychosegevoelige mensen samenkomen voor herstel en connectie.

Als jouw herstelacademie, vriendengroep of organisatie hierin geïnteresseerd is, neem dan contact op met babettouw@hotmail.com.

blog- Van de kaarte -een kaartenpakket

Geen herstelacademie maar heb je wel interesse in het spel Van de kaart?

Kom over een paar maanden langs bij een herstelacademie waar het kaartenpakket ligt! Dan zijn we heel benieuwd naar je ervaring ermee! Stuur ons feedback of schrijf een blog erover hier op PsychoseNet.


Babet is betrokken bij de ontwikkeling van een bijzonder kaartenpakket.