Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Auteur

Marijn Willems

Marijn heeft gewerkt als planoloog. Op www.bipolair.jouwweb.nl zijn de door hem geschreven boeken, verhalen en sprookjes gratis te downloaden. Op www.waanzin.jouwweb.nl heeft Marijn zijn geloofsovertuiging uitgewerkt. 

Van bloggen naar vloggen

van bloggen naar vloggen

Van bloggen naar vloggen, hoe is dat gegaan?

Tijdens mijn laatste opname, gelukkig alweer een tijdje geleden, werd ik ‘gedwongen’ om aan de lithium te gaan. Nu was ik daar huiverig voor. Had het al een keer geslikt en last gekregen van heftige bijwerkingen, namelijk bloeden uit mijn rectum, open liezen, huiduitslag en trillende handen. Toch ging ik akkoord, want ik was wel stabiel op de lithium geweest.

De heftige bijwerkingen bleven uit, op het trillen na. Dat werd steeds erger. Kon zelfs geen kopje koffie meer naar de woonkamer brengen. Ik ben dol op schrijven, maar typen ging niet meer. Oh, wat baalde ik daarvan. Mijn dagbesteding en hobby foetsie. Kwaad dat ik ben geweest!

van bloggen naar vloggen

Maar opeens viel het kwartje. Ik heb 70 video’s gemaakt over aquaria. Waarom niet vloggen over mijn leven met een bipolaire stoornis? Ik heb er nu 16 gemaakt en vind ze zelf erg leuk.

Via deze link kunt u de afspeellijst vinden.

Hieronder alvast vlog 1.

YouTube player

Wilt u PsychoseNet steunen en publicaties van en door ervaringsdeskundigen mogelijk maken?

Reacties

2 reacties op “Van bloggen naar vloggen”

  1. Suzanne

    Ik vind het heel moedig van je dat je dingen bespreekbaar wil maken.

  2. Alonie

    Wat een mooie vlog, zo vriendelijk en goed te volgen! Leuk dat je dit doet.

    Ik ben benieuwd naar je verdere ervaringen met bipolaire stoornis. Heb er zelf ook last van en ik merk bijv dat ik bepaalde thema’s heb in het hyper zijn. Eigenlijk vind ik dat best irritant haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *