Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Boek - De kracht van je intuïtie, Gerd Gigerenzer

Auteur:

Gerd Gigerenzer

Uitgever:

Kosmos Uitgevers

Verschijningsdatum:

7 februari 2023

De kracht van je intuïtie – Gerd Gigerenzer

In De kracht van je intuïtie leert hoogleraar Gerd Gigerenzer je hoe je betere besluiten kunt nemen als je op je intuïtie vertrouwt in plaats van eindeloos alle voors en tegens af te wegen.

We denken vaak dat we beslissingen met ons verstand, weloverwogen, na veel wikken en wegen, moeten nemen. Maar niets is minder waar. Gerd Gigerenzer roept je op om in plaats van je ratio beter gebruik te maken van je cognitieve, emotionele en sociale vaardigheden, met behulp van krachtige intuïtieve instrumenten als vertrouwen, bedrog, identificatie, wensdromen en samenwerking.

In plaats van informatie te verzamelen deze informatie juist weglaten

en intuïtief te voelen wat je niet hoeft te weten. Gerd Gigerenzer verlost je in De kracht van je intuïtie op die manier van al het wikken en wegen. Een ware eye-opener in deze tijd waarin veel mensen vooral in hun hoofd zitten en te weinig vertrouwen op hun gevoel.


Gerd Gigerenzer is directeur van het Center for Adaptive Behavior and Cognition aan het Max Planck Institute for Human Development in Berlijn, Duitsland.

Meer lezen?

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Verder lezen over goede zorg en GGZ?

Onderstaande boeken zijn geschreven door hoogleraar Jim van Os. In deze eerlijke boeken lees je meer over psychose, trauma, de nieuwe GGZ, herstel en veel meer.