Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Je weg vinden met een Wajong uitkering

blog- leven met een Wajong uitkering

Je weg vinden met een Wajong uitkering. Is het niet beter om mijn Wajong te zien als Studiefinanciering?

Dankzij mijn wil om te studeren en werken ben ik psychologisch beter in vorm. Mediteren en tekenen is heel leuk maar hoe zit het met zelfactualisatie?

Het is niet alleen mijn wil het is ook mezelf redden.

Een mens is niet bestemd om te falen een mens is bestemd om te winnen. Ik begrijp mijn diagnose. Ga ik tegen het advies van de dokters in?Vraag dat maar aan mijn studiecoach. Is het soms niet jammer om aan je lot te worden overgelaten? Dat kan niet en mag niet naar mijn mening.

Een samenleving vol mensen wil groeien en beleven. Het is best simpel, je worstelt met iets en je doet er iets aan op je eigen manier. Economie en talent zijn met elkaar verbonden.

Je Full Potential is heel belangrijk

Het is niet de bedoeling om in het leven te falen. Zorg dragen, je stempel zetten op het leven en genieten.Het is niet alleen moeilijk voor patiënten om rond te komen het is voor iedereen moeilijk. Ik weet zeker dat de regering van Nederland niet wilt dat mensen geen leven meer hebben. Het gaat toch juist allemaal om groei en vooruitgang?

De betekenis van je leven daar heeft iedereen iets aan

It is all about Fashion. It is all about Awareness.

It is all about Protection. It is all about Love.


Jeff Mohammed Shaw ziet het als de bedoeling dat hij zijn weg vind met zijn Wajong. “Waarom zou ik alleen maar huilen en stoppen met genieten?
Ik kan iets, ik wil iets. Maar wat is dat? Ik wil het beste bereiken in mijn leven, een calling. Door me in te zetten als advocaat voor andere patiënten
vind ik mijn weg.”

Meer lezen?

Reacties

2 reacties op “Je weg vinden met een Wajong uitkering”

  1. Vlinder

    Mooi gezegd!!!

  2. Nou kort en krachtig. Wat vat je daar de kern goed samen. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *