Main content

Vandaag 25 maart begint de week van de psychiatrie met als thema ‘zichtbaarheid’. Net als vele andere initiatieven wil PsychoseNet uiteraard aandacht besteden aan dit thema.
Ook de makers van de documentaire ‘Stemmen van Vincent’ besloten dit moment te gebruiken om voor het eerst deze documentaire online in première te laten gaan.
Met deze samenwerking geven we samen vorm aan het het thema ‘zichtbaarheid’, gekoppeld aan het thema ‘stemmen horen‘. Zichtbaarheid geven die het verdient, juist in deze week. Middels een (inter)nationale publiciteitsstorm zullen de makers van de film aandacht genereren voor zowel de film als het thema.

‘Voices of Vincent’ is afgelopen twee jaar al op vele (internationale) festivals te zien geweest

Nu voor het eerst online in zijn geheel te bekijken! Vincent en de makers van de film hopen hiermee een nieuw publiek aan te spreken.
‘Voices of Vincent’ is een documentaire van vijfentwintig minuten; een portret over muzikant en stemmenhoorder Vincent Swierstra, geregisseerd door Maarten Kal.
Docu Voices of Vincent
Vincent wil stoppen met zijn anti-psychotische medicatie. Zo begint de muzikale zoektocht naar wat de stemmen in zijn hoofd betekenen – en waar ze vandaan komen. Zijn het hallucinaties of entiteiten uit een andere wereld? 
De hele film ‘Voices of Vincent’ is via deze link te bekijken.

Maarten Kal heeft de documentaire ‘Voices of Vincent’ (Stemmen van Vincent) geregisseerd.

Vincent Swierstra is na deze documentaire ook bekend geworden met zijn optredens op zijn Sarangi. Hij heeft het boek ‘De Magier‘ geschreven, deze is te bestellen via zijn website

Meer informatie:
  • Deel deze pagina:

Reacties:

  1. Beste mensen,

    Heel graag wil ik mijn boek Het onzichtbare zien! onder jullie aandacht brengen!
    Het gaat onder andere naast hooggevoeligheid over entiteiten, energieën van buitenaf, obsessoren etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.