Main content

Apps zijn niet meer weg te denken uit de wereld en de zorgsector van e-health. Op allerlei gronden is technologie al een belangrijk verlengstuk geworden voor zorgprofessionals en als handige tools om voor jezelf te kunnen zorgen of jezelf te monitoren.

Zorg apps bieden een tal van mogelijkheden ter verbetering van de kwaliteit van leven. De komende jaren wordt verwacht dat deze ontwikkelingen in rap tempo blijven volgen.

Tip! Een overzicht van allerlei handige apps die je kunnen helpen bij je herstel vind je in het actueel overzicht van de PsychoseNet App’s.

Ken je er nog één die er niet bij staat? Tip ons via dit formulier!


Biografie Jim van Os

Prof. dr. Jim van OsVoorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht. Hij is tevens verbonden als Visiting Professor Psychiatric Epidemiology aan het Institute of Psychiatry te Londen. Hij is sinds 2011 lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en werd in 2016 benoemd tot Fellow van King’s College London

Jim van Os werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. In 2014 kwam zijn boek ‘De DSM-5 Voorbij‘ uit, in 2016 het boek ‘Goede GGZ!‘ (samen met Philippe Delespaul e.a.) en in 2021 het boek ‘We Zijn God Niet‘ (samen met Myrrhe van Spronsen).

Lees hier meer over Jim van Os. Of volg Jim op LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube!

Meer informatie over herstel:

  • Deel deze pagina: