Veel gezochte termen

App

De IPS-app – WerkenmetIPS.nl

IPS app

WerkenmetIPS.nl heeft een app ontwikkeld. Met de IPS-app kun je eenvoudig bijhouden hoe je dag was, tips noteren en reminders zetten tijdens je zoektocht naar werk of tijdens het werken.

Wat is IPS?

IPS is dé methode om mensen met een ernstige psychische aandoening te helpen bij het verkrijgen en behouden van betaald werk. IPS werkt voor hen beter dan andere re-integratiemethoden.

Mensen met een ernstige psychische aandoening die behandeling en/of begeleiding krijgen en aan het werk willen, kunnen hiervoor begeleiding krijgen met de methode Individuele Plaatsing en Steun (IPS). Een IPS-trajectbegeleider helpt dan met werk zoeken, vinden en behouden. Ook mensen die op het werk problemen hebben vanwege hun psychische aandoening kunnen gebruikmaken van een IPS-traject om hun werk te behouden.

Werk hebben helpt mensen met een psychische aandoening bij hun herstel. Werk brengt inkomen en financiële zelfstandigheid, sociale contacten, voldoening, persoonlijke waardering en nieuwe ervaringen met zich mee. Het kan een belangrijke ondersteuning betekenen van de eigenwaarde, structuur en routine in het dagelijks leven.

Details

  • Taal: Nederlands
  • Kosten: gratis
  • Downloaden? De IPS-app is een gebruikersvriendelijke web-based app , dat wil zeggen dat de applicatie alleen te gebruiken is via het internet. Je bereikt de app via app.werkenmetips.nl.
  • Meer informatie? Lees hier meer over de app en wat je er allemaal mee kunt.

IPS app is ontwikkeld door werkenmetips.nl

Meer lezen over IPS?